Glamour Queens naar Indoor Brabant!

Glamour Queens

Vandaag had het viertal de Glamour Queens de laatste selectie voor Indoor Brabant op het programma staan. Na een tweede prijs in de eerste selectie en een overwinning tijdens de tweede selectie waren de Queens al nagenoeg verzekerd van een plek in de finale. Maar dat weerhield ze niet van een topprestatie vandaag en ook de derde selectie werd winnend afgesloten!

De komende weken staan in het teken van de perfecte afstemming en de puntjes op de ï zetten. Op vrijdag 10 maart zullen de Queens schitteren in de Peelhal tijdens Indoor Brabant en zullen ze proberen om de titel van vorig jaar te prolongeren! Succes Linda, Annemarie, Martine, Mandy en Marita!

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.