Meten is weten! Zondag 22 januari 2017 clinic Teugeldrukmeting door Menke Steenbergen

teugeldrukmeter

Wij zijn trots om mede te mogen delen dat Dressuurstal Schreven op zondag 22 januari 2017 het decor zal zijn voor de door EquInnoLab. georganiseerde clinic van Menke Steenbergen: “Weet jij met hoeveel teugeldruk je rijdt?”

Heb je altijd al antwoord willen krijgen op deze vraag, dan is dit de kans voor jou! Er zijn zes plaatsen beschikbaar in het praktijkgedeelte van deze clinic. In een half uur tijd meet Menke jou tijdens het rijden.

Ben je niet in de gelegenheid om met je paard te komen rijden, maar ben je wel benieuwd naar de theorie achter deze meting? Dan kun je aanwezig zijn bij het theoriegedeelte van de clinic. In deze lezing van een uur geeft Menke uitleg over de analyses en methoden.

Mis deze unieke kans niet!!!!

Programma:

13.30 – 14.30 uur Theorie achter de teugeldrukmeting (standaardticket)

15.00 – 18.00 uur Praktijkgedeelte (slechts zes plaatsen beschikbaar)

Klik hier voor tickets!

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.